Bezoekuren: ma-vr 8u30 tot 10u en 17u tot 19u | Za: 9u tot 12u

Deken De Bolaan 37 8970 Poperinge 057 33 61 47 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De praktijk

Over Paul


Paul Verstraete is een ervaren en gedreven dierenarts die op een eerlijke manier de diergeneeskunde uitoefent ten dienste van uw huisdier, dit in een geheel doorzichtige praktijk zowel letterlijk als figuurlijk.

Er zijn elke voormiddag en elke avond vrije consultaties. Paul helpt u in zijn ruime en modern uitgeruste consultatieruimte. Samen met dierenarts Hannes  Vermeulen vormt hij een uitgebalanceerd team waarbij hun specialiteiten elkaar aanvullen.

Paul volgt meerdere keren per jaar zowel nationale als internationale bijscholingen, waardoor zijn kennis steeds up-to-date blijft.

Wenst u een afspraak, een huisbezoek, of heeft u gewoon een vraag? Graag een telefoontje en we helpen u zo snel mogelijk.

Gezelschapsdieren zoals honden en katten, maar ook bijzondere knaagdieren (hamsters, cavia's of konijnen) of vogels als duiven en kanaries zijn eveneens welkom.

Filmpjes


Terug thuis na de vakantie

Met uw dieren op reis?

© Paul Verstraete (NP) Deken De Bolaan 37 8970 Poperinge BTW BE 675.212.347
Cooked and Spiced by Tasty Creations | Hosted by LMD